CITATE PLINE DE INTELEPCIUNE

Harvey MacKay: "Timpul e gratuit, dar e de nepretuit. Nu il detii, dar il poti folosi. Nu-l poti pastra, dar il poti trai. Odata ce l-ai pierdut, nu il mai poti niciodata recupera"

Franz Kafka: "Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit

Anonim: "Omul are dreptul de a decide cum si incotro se indreapta in viata, stabilindu-si propriile lui prioritati si obiective."
sâmbătă, 14 noiembrie 2009

Leacuri pentru vindecarea canceruluiLeacuri pentru vindecarea cancerului
SACROTERAPIA � (hrana vie + rugaciune)
Nimic nu se pregateste pe foc.
Nici un microb nu se mai poate hrani din aceasta alimentatie, deci moare.

VINDECA ORICE BOALA.
Acest regim se tine pina la vindecarea totala.

MICUL DEJUN: - legume nevazute de soare (radacinoase; de ex: morcov, patrunjel, pastirnac, gulii, ceapa/partea alba, ridiche, telina, sfecla, etc.) rase si amestecate cu griu inmuiat, fulgi de ovaz sau tarite de griu si piine neagra integrala (doar miezul). Se pot consuma rase, ca o salata, dar fara ulei si fara sare, cite una sau cite 2-3, dupa preferinta.

DEJUNUL: legume vazute de soare, de ex: salata verde, spanac, stevie, marar, patrunjel (frunze), varza, foile verzi de la ceapa de primavara, dovlecei, loboda, ardei gras si castraveti bubosi, rar cite o rosie, impreuna cu miez de piine neagra sau de secara.

CINA : fructe autohtone (proaspete sau uscate), de ex:mere, caise, piersici, amestecate cu putina miere, nuci, stafide, alune, seminte de floarea-soarelui, de dovleac si griu inmuiat sau orez, orz, ovaz, naut (inmuiate in apa).

RUGACIUNEA: se citeste PSALMUL 50 (Psalmul lui David) cu credinta, in timp ce se bea cu inghitituri mici CEAI DE ISOP (infuzie rece, lasat de seara pina dimineata, acoperit cu apa sau aghiasma). E bine ca in timpul rugaciunii sa arda o lumanare sau candela.

Dragostea este chipul şi trupul Universului. Este ţesutul conjunctiv al Universului, substanţa din care suntem alcătuiţi. Dragostea reprezintă experienţa de a fi un tot unitar şi de a fi într-o strânsă uniune cu Divinitatea Universală.

Toate suferinţele sunt pricinuite de iluzia rupturii, care dă naştere spaimei şi urii de sine, ducând în cele din urmă la boală.

Singura boală cu adevărat "incurabilă" este acea că eşti, pur şi simplu, om. Şi faptul că eşti om nu este de loc ceva "incurabil", fiindcă moartea reprezintă clar trecerea spre un alt nivel de existenţă.Sursa text: internet
Sursa video:http://www.youtube.com/user/premamotion#p/u/0/wOscU1eduS8

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu